Ajuntament de Girona

diumenge 23 de juny 2024, 02:58:44

Català   |   Castellano

Portada   |   Mapa Web   |   Ajuda

Us trobeu a:   Seu electrònica  » L'Ajuntament  » Cartes de serveis  »  Detall de Carta de Serveis

EMA. Escola Municipal d'Art

Presentació

L’Escola Municipal d’Art ha estat funcionant a Girona des del 1790; són, per tant, més de dos-cents anys de treball continuat al servei de la formació artística i de la cultura.

La seva funció ha estat, i ho continua essent, oferir a la ciutadania un espai formatiu en l’àmbit de la creativitat i les arts visuals. Un lloc on els aprenentatges clàssics com els de dibuix, pintura o escultura es complementen amb d’altres que aprofiten noves i velles tècniques com el tapís, el vídeo digital o la fotografia, i que s’adreça a totes les franges d’edat, dels més petits als adults.

Els projectes de l’escola passen actualment, no només per mantenir un nivell de qualitat màxima en la seva oferta de cursos, sinó per esdevenir un enclavament de diàleg, creativitat i noves propostes culturals obertes a la ciutat, cercant en la diversitat i la qualitat el seu tret distintiu i la seva raó de ser.

Aquesta carta de serveis ens ha de servir, doncs, per concretar i millorar aquesta aposta que l’escola ha mantingut des del seu inici, i que ha anat renovant continuadament amb els mitjans i eines que se li han anat posant a l’abast.Què fem ?

A l’Escola Municipal d’Art treballem per fomentar i facilitar els aprenentatges creatius i artístics a la ciutadania. És un recurs educatiu i creatiu de la ciutat al servei de les persones.

Ajudeu-nos a millorar

Per tal millorar el servei i garantir l’acompliment dels nostres compromisos de qualitat us demanem la vostra col·laboració:
- Feu un bon ús dels espais i les infraestructures.
- Respecteu els materials i instal·lacions de l’escola.
- Adreceu-vos al personal municipal per a la resolució de qualsevol problema i/o sol·licitud d’informació a través de la secretaria del centre.
- Formuleu les vostres queixes i els suggeriments de millora que estimeu convenients a través dels sistemes establerts (bústia, correu electrònic i secretaria), també a les Oficines d’Atenció Ciutadana i www.girona.cat/avisos..

 


Què oferim ?

Catàleg de serveis

 • Programació trimestral general de cursos d’art, tècniques plàstiques i creativitat en:
  - Pintura
  - Dibuix
  - Tapís
  - Plàstica
  - Art multimèdia
  - Art digital
  - Gravat
  - Ceràmica
  - Escultura
  - Fotografia
   
 • Recursos educatius (tallers) per a centres de primària i secundària de la ciutat en els àmbits de la creativitat i les arts visuals.
   
 • Projectes de recerca i creació en arts visuals: l’escola posa els recursos i els espais per desenvolupar projectes d’investigació i creació en arts plàstiques i visuals adreçat a artistes i alumnes avançats. En concret es desenvolupen projectes en les àrees de:
  - Gravat
  - Ceràmica
  - Tapís
   
 • Programes, tallers i activitats específiques d’iniciació a les arts, sense necessitat de coneixements previs.

A qui ens adrecem ?

A tota la població i en especial a persones interessades en l’art, la creativitat i les arts visuals. Artistes en actiu que vulguin ampliar la seva formació i desenvolupar projectes de creació en tècniques diverses.

La inscripció als cursos i tallers es pot fer els mesos de setembre, gener i març.
Les inscripcions es poden fer a través del telèfon 972 22 33 05, a la nostra pàgina web www.girona.cat/ccm o per correu electrònic ccm@ajgirona.org.


El nostre compromís

 1. Elevar el grau de satisfacció dels usuaris i usuàries a un nivell de 7,5 o més sobre 10.
 2. Elevar la valoració sobre el professorat a un nivell de 7,5 o més sobre 10.
 3. Assolir un 20% de la matrícula de nous alumnes.
 4. Assolir un 10% de l’oferta formativa dirigida a artistes en actiu.
 5. Destinar el 15% d’hores específiques del personal docent a la tutoria formativa artística i al seguiment de projectes creatius personals.
 6. Publicar la programació del curs següent al maig i detallar la informació dels cursos i tallers al web del centre.
 7. Respondre les demandes, queixes i suggeriments en un termini no superior a cinc dies hàbils.

Contacte

CENTRE CULTURAL LA MERCÈ
Pujada de la Mercè, 12
17004 Girona
ccm@ajgirona.org
www.girona.cat/ccm

 

© 2024 Ajuntament de Girona
Plaça del Vi, 1 – 17004 Girona
Telèfon: 972 419 000 / 972 419 010