Ajuntament de Girona

dimecres 12 de juny 2024, 17:58:27

Català   |   Castellano

Portada   |   Mapa Web   |   Ajuda

Us trobeu a:   Seu electrònica  » L'Ajuntament  » Cartes de serveis  »  Detall de Carta de Serveis

Servei Municipal de Publicacions

Presentació

A l’Ajuntament de Girona presumim de ser un equip humà disposat a atendre i solucionar les demandes del conjunt de la ciutadania. Persones al servei de les persones, amb la voluntat de facilitar al màxim els imprescindibles tràmits que comporta viure en qualsevol col·lectivitat organitzada.

Des de fa anys hem estat fent un esforç per apropar els nostres serveis i fer-los accessibles a la ciutadania sobre la base dels principis d’igualtat, transparència, participació, eficàcia i eficiència en la gestió. Aquest ha estat i és el nostre compromís en un marc ampli de treball per a la millora i el desenvolupament de la nostra ciutat.

Les cartes de servei que ara us presentem volen contribuir a mantenir, i allí on sigui possible augmentar, el nivell de qualitat dels serveis que us oferim. Del vostre nivell d’exigència i de col·laboració, en dependrà, sens dubte, la nostra voluntat de millora permanent.Què fem ?

La nostra feina consisteix a divulgar mitjançant l’edició i comunicació pública qualsevol treball referit a algun àmbit d’interès per al municipi de Girona.


Què oferim ?

 • Distribució de publicacions i material editat per l’Ajuntament.
 • Edició de publicacions sobre qualsevol àmbit d'interès per al municipi de Girona.
 • Col·laboració en l'edició de projectes de tercers.
 • Assessorament sobre el procés d'edició en diferents mitjans: llibre, CD, DVD, etc.
 • Informació sobre autoria i continguts de les publicacions editades per l'Ajuntament de Girona

A qui ens adrecem ?

Els serveis oferts s’adrecen a tota la ciutadania, és a dir, en els àmbits de la investigació, dels estudis universitaris, professorat i alumnes de centres educatius, professionals i ciutadania en general.


El nostre compromís

 1. L’avaluació i resposta de propostes de publicacions sobre qualsevol àmbit d’interès per al municipi de Girona es farà en el termini màxim de 3 mesos.
   
 2. L’edició de publicacions aprovades es farà en el termini màxim de 6 mesos des del lliurament dels continguts definitius.
   
 3. Les peticions de col·laboració en l’edició en projectes de tercers es respondran en el termini màxim de 30 dies.
   
 4. Les consultes sobre l’autoria i els continguts de les publicacions editades pel servei o sobre processos d’edició en diferents mitjans, es respondran en uns terminis màxims de 3 i 15 dies segons s’hagin adreçat mitjançant correu electrònic o postal, respectivament.
   
 5. La distribució de publicacions i material editat per l’Ajuntament s’efectuarà en el termini màxim de 30 dies a partir de la data de presentació pública.
   
 6. Les queixes i suggeriments presencials s’atendran en un termini de 8 minuts. Les queixes i suggeriments efectuats mitjançant correu electrònic o postal es respondran en un termini màxim de 3 i 15 dies respectivament.

Contacte

Com podeu accedir al servei

 L'accés al servei és lliure, amb cita prèvia.

 

© 2024 Ajuntament de Girona
Plaça del Vi, 1 – 17004 Girona
Telèfon: 972 419 000 / 972 419 010